Hans Sonck duwt N-VA-lijst

Op 6 september 2018, over deze onderwerpen: N-VA Lede, Verkiezingen 2018
Hans Sonck

Op 14 oktober zal voormalig gemeenteraadslid Hans Sonck de lijst duwen van N-VA. Daarmee wordt hij na een periode van zes jaar opnieuw politiek actief.

“N-VA Lede is verheugd Hans Sonck te mogen verwelkomen bij onze partij. In de vorige legislatuur heb ik Hans leren kennen als een bekwaam en kritisch gemeenteraadslid. Het was dan ook bijzonder jammer dat Hans in 2012 voor zijn kritische houding opzij werd gezet,” aldus lijsttrekker Jan Lievens.

Met zijn 40 jaar ervaring in de lokale politiek, als gemeenteraadslid, voorzitter van de gemeenteraadscommissie ruimtelijke ordening, GECORO en milieuraad, heeft Hans zijn sporen al verdiend.

Hans is enthousiast en gemotiveerd om onze lijst te duwen. Hij wil vooral zijn expertise in ruimtelijke ordening inzetten om het verschil te maken: “Mijn keuze voor N-VA is weloverwogen. Ik wil mij inzetten om het landelijk karakter van onze gemeente te behouden. Het gemeenschappelijk belang moet daarbij voorop staan. Zo moet de verdichting van de woningen leefbaar worden gehouden en worden beperkt tot de kernen. Open en groene ruimte dienen we te behouden, zodat de Ledenaar kan genieten van een rustgevende en veilige omgeving,” stelt Hans.

Hans heeft alvast zijn nieuwe slogan klaar: “Met Sonck, een nieuwe vonk!”

Personalia

  • 63 jaar, gehuwd met Betty De Clercq, logopediste
  • Vader van Lieselotte en Annelies
  • Patrimoniumbeheerder Vrij Onderwijs
  • Lid GECORO, bestuurslid Sint-Vincentiusgenootschap en Landelijke Gilde Lede
  • Voorzitter vzw W.B.E. Rozenland

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is