Jong N-VA Groot-Lede erkend in de jeugdraad

Op 6 december 2013

1jaar na de oprichting slaagde voorzitter Stijn Droessaert er in om Jong N-VA Groot-Lede te laten erkennen in de jeugdraad. Jong N-VA kon voldoende activiteiten aantonen die nodig waren om erkend te raken en kan nu als volwaardig lid deelnemen aan de jeugdraad.

Stijn Droessaert, voorzitter Jong N-VA Groot-Lede: “Deze erkenning doet deugd omdat we een jaar lang keihard gewerkt hebben om van Jong N-VA Groot-Lede iets te maken. Onze kwis, wandeling en de kerstmarkt waren een groot succes. Ook onze politieke actie om de Hangman in Lede te introduceren kreeg de nodige ruchtbaarheid. We willen uiteraard op dit elan verder doen, als politieke jongerenpartij en als lid van de jeugdraad.”

Aangezien onze werking zelf bedruipend is door de organisatie van activiteiten, zal Jong N-VA geen aanvraag indienen om gebruik te maken van de subsidies.

“We willen in eerste instantie bijdragen aan de verdere uitbouw van het jongerenbeleid. De jongerenverenigingen doen het echte werk en kunnen deze gelden effectiever inzetten.” Aldus Stijn Droessaert.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is