Kris Wyndaele lijsttrekker voor N-VA Lede

Op 23 oktober 2023, over deze onderwerpen: N-VA Lede
Kris Wyndaele lijsttrekker voor N-VA Lede

Een jaar voor de verkiezingen kondigt de Leedse N-VA aan dat gemeente- en OCMW-raadslid Kris Wyndaele de lijst zal trekken. Kris bouwde al heel wat ervaring en dossierkennis op in de OCMW-raad en gemeenteraad. Als lid van de commissie Verkeer stond hij voor constructieve oppositie. Kris is ook een ‘ancien’ van N-VA Lede en werd onlangs wegens zijn jarenlange inzet verkozen als pionier van de afdeling.

Door die mix van ervaring en veel goesting schuift het afdelingsbestuur Kris naar voor. “Met het dynamisme en optimisme van Kris hebben we de ideale frontman om naar 2024 te werken,” stelt Fernand Steurbaut, voorzitter van N-VA Lede.

Kris is ook een gewaardeerd lid van ons rijke Leedse verenigingsleven. Sportieve ontspanning vindt hij bij de Roste Mon Boys.

“Het zijn volgend jaar belangrijke verkiezingen want er liggen heel wat uitdagingen te wachten voor onze gemeente. Met een sterke N-VA-ploeg willen we de Leedse kiezer een duidelijke keuze bieden voor een beter en eerlijker beleid,” besluit Kris.

 

Bio

  • ° 17/08/1971
  • Woont in Smetlede
  • Vader van een dochter - Amelie
  • Partner van Leen Henderickx
  • Politieke ervaring: OCMW-raadslid, Lid van Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, gemeenteraadslid en lid van de gemeenteraadscommissie voor verkeersveiligheid en -leefbaarheid.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is